Select Page

Te huur: Penthouse Nonnenveld in Breda

In een oase van rust en comfort, met een heerlijk vrij uitzicht midden in het centrum van het gezellige & bourgondische Breda. Een ruim penthouse appartement in de woontoren aan het Chasseveld, liggend in het stadspark en de mooie stadssingel, en op loopafstand van het Chassé theater, het Casino, de Grote Markt, Havermarkt, stadspark het Valkenberg en het openbaar vervoer. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Tilburg, Eindhoven (A58) en Utrecht, Amsterdam (A27) te bereiken.

Het appartement heeft onder andere 1 privé parkeerplaats, 2 slaapkamers, een royale badkamer, een balkon op het zuiden met een fantastisch uitzicht, een algemene fietsenstalling en een privé berging in het souterrain.

Het waanzinnige uitzicht en het zonnige balkon maken dit appartement een absolute woonbeleving. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar het zelf!

Indeling

Begane grond

Centrale entree / hal, met brievenbussen- & bellentableau, het trappenhuis, toegang tot de lift, de parkeerplaatsen en fietsenberging.

Appartement op de bovenste verdieping

Alle kamers zijn voorzien van een royaal eikenhouten lamelparketvloer.

Entree / hal De entree heeft een intercom (videofoon) en de hal biedt toegang tot het toilet, meterkast, de slaapkamers, woonkamer met open keuken en de technische ruimte.

Woonkamer Ruime woonkamer met half open keuken en toegang tot het balkon

Keuken De moderne keuken, in L-opstelling, met hardstenen werkblad, koelkast, 4-pits inductie kookplaat, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, combi oven/magnetron en diverse boven- en onderkasten.

Balkon Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden met sfeervolle sierschouw, en heeft een adembenemend en levendig uitzicht!

Toilet Het toilet is betegeld, met fonteintje en ventilatie.

Slaapkamer I, met ruime kledingkast

Slaapkamer II

Badkamer De moderne badkamer is voorzien van luxe regendouche en dubbele wastafel.

Berging De privé berging is ca. 7 m², en is gelegen in het souterrain

Parkeren De privé parkeerplaats gelegen in de afgesloten parkeergarage op de begane grond biedt plaats aan 1 auto. Tevens is er in de directe omgeving, op loopafstand, voldoend parkeergelegenheid (betaald) op het Chasséveld, Beyerd-Vlaszak, Molsparking en in de parkeergarages Chasséparking en Het Turfschip.

Algemene fietsenstalling

Inpandig is er een algemene fietsenstallingen voor bewoners met aangewezen plekken. Bezoekers kunnen hun fiets droog parkeren naast de entree.

Bijzonderheden:

  • het appartement wordt aangeboden voor een termijn van 6 maanden (max. 12 maanden is bespreekbaar);

  • de huurprijs is exclusief water, elektra en stadsverwarming;

  • de vergoeding voor tv & internet bedraagt € 45,00 per maand;

  • het appartement wordt opgeleverd in gemeubileerde staat;

  • het appartement is voorzien van eikenhouten lamelparketvloeren (met uitzondering van de natte ruimten), stucwerk wand- en spuitwerk plafondafwerking en onderhoudsvrije (aluminium) kozijnen met dubbel glas;

  • de huurder betaalt géén administratie- en/of bemiddelingskosten.